ȘTIRI
 

Noi distincții pentru proiectele Fundației Coservation Carpathia

By 29 noiembrie 2023 No Comments
 
 

Luna noiembrie se încheie cu emoție pentru Fundația Conservation Carpathia, eforturile depuse în realizarea proiectului „Pădurea cu Povești Nemuritoare” au fost premiate în cadrul Galei România PR Awards, la două categorii. De asemenea activitatea fundației a primit recunoaștere onorifică în cadrul serii Regale dedicată Curajului Civic, eveniment care a avut loc pe data de 28 noiembrie la Palatul Regal.

Proiectul „Pădurea cu Povești Nemuritoare” realizat de Fundația Conservation Carpathia împreună cu McCann PR Romania și Primăria Comunei Nucșoara a urcat de două ori pe podiumul PR Award, cea mai importantă competiție națională de recunoaștere a excelenței în domeniul Relațiilor Publice. Eforturile în realizarea acestui proiect au fost premiate cu Golden Award for Excelence, la categoria Media Relations & Influencer Relations și cu Silver Award for Excelence, categoria Comunicare în domeniul public. Inițiativa unică în România se remarcă prin originalitatea cu care conectează oamenii de natură și prin impactul pe care-l are asupra oamenilor locului, dar și a naturii neprețuite din Nucșoara.

Fagii de la Nucșoara sunt păstrătorii istoriei locului, istoriei oamenilor, dar și un generator de dezvoltare pentru viitor. Cei care aleg să-și spună povestea adoptând un fag în „Pădurea cu Povești Nemuritoare” susțin conservarea inimii și a spiritului neprețuit al Nucșoarei.

„Pădurea cu Povești Nemuritoare” este un exemplu de bună colaborare între un ONG și o administrație publică locală, totul în beneficiul comunității locale și al naturii. Mai multe detalii despre proiect, dar și despre cum puteți adopta un fag din „Pădurea cu Povești Nemuritoare” regăsiți aici.

Activitatea Fundației Conservation Carpathia a fost deasemenea recunoscută de Custodele Coroanei, Margareta şi Principele Consort în cadrul serii Regale dedicate Curajului Civic. Evenimentul aflat la cea de-a doua ediție onorează figuri publice, organizații, scriitori și jurnaliști în cadrul a cinci categorii.

Fundația Conservation Carpathia a primit o diplomă onorifică la categoria Civism prin acte educaţionale şi culturale inovatoare pentru „responsabilitate socială, sustenabilitate, valori identitare”. Scriitorul Andrie Pleșu, jurnaliștii Carla Tănasie, Alexandru Buzică și Adelin Petrişor se numără printre personalitățile a căror activitate a primit recunoaștere în cadrul evenimentului.