ȘTIRI
 

Brunch de vară

By 13 iulie 2020 No Comments
 
 

Cobor este îmbinarea perfectă de pășuni cu valoare naturală ridicată, conservare a biodiversității, agricultură ecologică, o destinație ideală pentru turism și afaceri și un loc minunat pentru cai și vite. Ferma face parte din proiectul Fundației Conservation Carpathia și este un model de afacere verde ce are ca scop dezvoltarea comunității locale, într-un echilibru perfect cu natura.

Ne-am obișnuit ca în fiecare an ferma să organizeze brunch-uri, în parteneriat cu asociații din Transilvania și să le servească vizitatorilor câte o porție sănătoasă de natură frumoasă și de bucate locale.

Dacă îți este dor de țară avem o veste bună!

Pe 2 august organizăm la Cobor împreună cu Asociația My Transylvania primul brunch de anul acesta! Locurile sunt limitate, așa că te sfătuim să te decizi curând, să îți iei prietenii și familia și petreci o zi de neuitat la Ferma de Biodiversitate Cobor. Vă așteptăm cu un pahar de socată rece, la poarta de la gospodăria 264, sub pavilionul verde!

Detalii găsești aici 👉 https://www.facebook.com/events/2721838798101177

Nu te teme nici de soare, nici de ploaie, pentru că anul acesta, avem umbră suplimentară, asigurată de Expodom, care ne-au donat cu generozitate un cort metalic pentru evenimente.